" Tuleekohan tästä kalaa .. "
" Ahti antejaan suonut on.. "
" Missä pilkkijä... "
" Vielä viimeiset minuutit ennen kisan loppua .. "

Perinteiset yhdistyksen pilkkikilpailut pidettiin jälleen Vitikanpäässä tutussa Kaarinan rannassa lauantaina 18.3. Kisat käytiin pilvisen mutta silti keväisen sään vallitessa.

Osanottajia oli hieman aiempaa vähemmän paikalla liekö pilvisen ja tuulisenkin sään vuoksi. Saimme kisaan kuitenkin pilkkijöitä joka sarjaan.

Miesten sarjan voittajaksi ylsi viimevuotinen voittaja Jarmo Jokelainen 132 g:n kalamäärällä, toinen sija meni arvontaan, sillä Jarmo Niemelä ja Jouko Siivola saivat täsmälleen saman kalamäärän, 97 g ja arpa ratkaisi kisan Jarmo Niemelän eduksi.

Naisten sarjan voittaja oli todellinen yllättäjä, yleensä kisan "nollakalan" saaja Helena Tuulaniemi sai tällä kertaa saaliiksi kolme kalaa ja painoa niille yhteensä 109 g! Toiseksi jäi tällä kertaa Anna-Maarit Jokelainen "nollakalalla". Tuurilla joskus näinkin päin..

Miesten seniorisarjan voitti tällä kertaa koko kisan aivan ylivoimaisena pilkkijänä Jorma Alakulppi kaikkein suurimmalla kalamäärällä 1040 g! Toiseksi kipusi viime vuoden voittaja ja suurimman kalamäärän saaja Keijo Vilander 719 g:n kalasaaliilla. Kolmannelle sijalle pilkki Lauri Seppänen 411 g:lla ja neljänneksi hieman pienemmällä kalamäärällä, 362 g:lla Timo Niva. Naisten seniorisarjan voiton vei viimevuotiseen tapaan Ritva Seppänen 133 g, toisen sijan vei Toini Rinne 79 g:lla ja kolmanneksi sijoittui Kaarina Koski 0 g. Nuorten sarjan voitti 514 g:n kalasaaliilla Samuli Jokelainen ja toiseksi tuli Sanna Jokelainen 180 g.

Kisan suurimman kalan (ahven) 157 g ja pienimmän kalan (särki) 14,5 g sai tällä kertaa yksi ja sama henkilö ja oman sarjansa voittaja ja eniten kalaa saanut Jorma Alakulppi! Mitäs lie salaista asetta hänellä ollut mukanaan kisoissa .. liekö kärpäsentoukilla osuutta asiaan vai millä .. :)

Ennen kisoja pilkkiväen saapuessa pikkuhiljaa paikalle keiteltiin aromikkaat nokipannukahvit ja paisteltiin makkaroita nuotiolla sekä rupateltiin kuulumisia.

Kisa sujui muuten mukavasti eikä ilmakaan kovin paha ollut, mutta juuri kun saimme palkintojenjaon käyntiin, alkoi armoton märkä lumipyry aikamoisen tuulen kera.. Saimme kuitenkin kisan melkein loppuun asti kastumatta ja pääsimme kuitenkin pahimman pyryn alta pois. Nautimme vielä loput kahvit pullineen ja makkarat ja jätimme Kaarinalle saamamme kalasaaliin kiitokseksi "rannan lainasta" jälleen!

Kiitos kaikille osallistujille ja Kaarinalle vielä kerran!

Käy kurkkaamassa kisoista lisää kuvia Kuvagalleriassa.

Tulokset:

Miehet

1. Jokelainen Jarmo 132g, 2. Niemelä Jarmo 97 g (arvonta 2. ja 3. sija), 3. Siivola Jouko 97 g