Jäsentenväliset pilkkikilpailut

18.4.2022Tämän kevään jäsentenväliset pilkkikilpailut pidettiin 18.4.2022 Vitikanpäässä tutussa paikassa "Kaarinan rannassa".

Hei vaan!

Jälleen pidettiin yhdistyksemme jäsenten sekä heidän perheidensä keskeinen pilkkikilpailu jo perinteisen tutuksi tulleessa Kaarinan rannassa Vitikanpäässä 2. pääsiäispäivänä maanantaina 18.4. klo 16-18.

Osallistujia olikin tällä kertaa ihan mukavasti ja saatiinkin siten kunnon kisa aikaan tällä porukalla. Ahti oli toisille kisaajille erittäinkin anteliaalla päällä ja toisille taasen ei niinkään saalista tullut.

Keli oli myös aivan erinomainen, aurinko paistoi iltaan asti ja lämpöä riitti. Jäälläkään ei ollut kovin paljoa vettä eikä sohjoa, vaikka olikin niin lämmintä ollut koko pääsiäisen ajan. Kisan aluksi juotiin kahvit pullineen ja paistettiin kisamakkarat, jotta jaksettaisiin parin tunnin ajan pilkkiä.

Tällä kertaa kisattiin ainoastaan miesten, naisten ja lasten sarjoissa ja jokaisen sarjan osallistuja palkittiin, oli kalasaalista tai ei.

Miesten sarjan voittaja oli ylivoimaisesti Jorma Alakulppi 1762 g:n kalasaaliilla, yht. 34 kpl, toiseksi ylsi kisan loppuvaiheessa melkoisen loppukirin ottanut Samuli Jokelainen 1478 g:n kalasaaliilla ja kolmantena oli kisojen ensikertalainen Heikki Alakulppi hieman pienemmällä 1064 g:n saaliilla.

Naisten sarjan ylivoimainen voittaja oli Helena Tuulaniemi 1756 g:n kalasaaliilla eli juuri ja juuri himpun verran vähemmän kuin miesten sarjan voittaja! Helena jo ehti tuuletellakin koko kisan suurinta kalamäärää, mutta 6 g:n erolla hävisi miesten sarjan konkarille Jormalle. Helena sai koko kalasaaliin (30 kpl) yhdestä pilkkireiästä ja ainoastaan kolmella pienellä madonpätkällä.. Toiseksi ylsi Anna-Maarit Jokelainen 450 g:n kalamäärällä ja kolmanneksi kisasi Ritva Seppänen 413 g:n saaliilla.

Kisojen suurimman kalan 405 g (taisi olla särki vai oliko sittenkin ahven), sai Samuli Jokelainen ja pienimmän kalan 10 g (ahven?), pilkki Toini Rinne. Nämä palkittiin vielä erikseen Heikki Alakulpin omin käsin puusta valmistetuilla hienoilla ja arvokkailla voiveitsillä. Myös naisten ja miesten sarjoissa oli yhtenä palkintona Heikin valmistamia upeita leikkuulautoja.

Jälleen siis vietettiin oikein mukava iltapäivä pilkkijöiden kesken ja jutusteltiin mukavia kisan tuloksia odotellessa.

Kiitos kaikillle osallistujille ja ennen kaikkea suuri kiitos jälleen Kaarinalle upean rantapaikan "lainasta"!

RKY:n pj Anna-Maarit ja siht./rahuri Helena

 

Katso tästä tulokset ja kuvat